Ohjeet

Järjestelmän yhteyshenkilö antaa lisätietoja mikäli et löydä vastausta kysymykseesi näistä ohjeista.

Yleistä:

Kirjautuminen

Varauksen teko / muokkaus

Muut

Kuinka kirjaudun kalenteriin?

Paina oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu sisään painiketta. Näytölle avautuu uusi näkymä, johon kirjaat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Tämän jälkeen paina Kirjaudu sisään. Olet nyt kirjautunut varausjärjestelmään ja voit tehdä uusia varauksia tai muokata / poistaa vanhoja.

Ylös

Miksi en voi poistaa / muokata varaustani?

Jotta voisit poistaa / muokatata varauksia sinun täytyy olla kirjautuneena järjestelmään samalla tunnuksella, millä ko. varaus on tehty. Voit siis poistaa / muokata vain omia varauksiasi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ylläpitäjään.

Ylös

Kuinka teen toistuvan varauksen?

Kun painat haluttua aikaa kalenterista, aukeaa uusi näkymä varauksen tekoon. Valitse Toiston tyyppi. valittulle alueelle tehdään varaus, joka toistuu niin pitkään, kunnes Toiston loppupäivämäärä saavutetaan. Viikottaisen toistumistyypin viikonpäivä pitää myös muistaa valita.

Ylös

Kuinka poistan yhden tapahtuman toistuvasta varauksesta?

Valitse päivä / alue / aika, jonka haluat poistaa ja paina Poista tapahtuma.

Ylös

Varaustani ei voitu tehdä, koska järjestelmä ilmoitti Valituilla ehdoilla tulisi liian monta varausta.!

Yhdelle varaukselle ei voi tehdä yli 365 toistoa. Vähennä toistojen määrää.

Ylös

Mitä tapahtuu, jos monta henkilöä tekee samaan aikaan samaa varausta?

Jos samalle ajankohdalle samaan aikaan ja samaan alueeseen tehdään monen käyttäjän toimesta samanaikaisesti varausta, järjestelmä tallentaa sen käyttäjän varauksen, joka esimmäisenä painaa Tallenna painiketta. Muuten käyttäjiä voi olla samanaikaisesti useita.

Ylös

Mikä ero on Ulkopuolisten ja jäsenten varauksilla?

Ulkopuolisten varaukset menevät aina jäsenten tekemien varausten edelle. Ulkopuolisen varausten aikaan halli / hallin osa on varattu vain ja ainoastaan varauksen tehneelle.

Ylös